Behöver du i Skänninge hjälp inom bilreparation?

Hallå alla skåningar, hur är det idag? Jag hoppas ni tycker det ska bli bra att få läsa det här inlägget för jag vet att det är så många som har problem med att finna en bilverkstad den dagen bilen krånglar. Jag har haft otur innan med bilverkstäder som inte varit seriösa, men jag har funnit ett företag inom bilreparation i Skänninge som heter SEG:s, och det här är en bilverkstad jag vill tipsa er om. 

Jag har en något äldre bil, den är åtta år gammal och den blev underkänd på besiktningen. Uppriktigt sagt visste jag inte till ven jag skulle vända mig till, men så pratade jag på jobbet om bilen och besiktningen och det var då en kollega till mig som rådde mig att vända mig till SEG:s. Min kollega hade fått hjälp med sin bilreparation i Skänninge bara för en månad sedan, och det var inte första gången han lämnat sin bil till SEG:s. Han berättade satt det här är en bilfirma som ser till alla kunders bilars behov och att de aldrig skulle luras och hitta på att de gjort lagningar som inte gjorts och så vidare. Jag har blivit blåst tidigare i livet och det är förstås lätt hänt, för kan man inte så mycket om bilar så hur ska man så kunna veta att den man vänder sig till gör ett bra jobb? När det gäller SEG:s så vet jag i alla fall att min kollega aldrig skulle rekommendera någonting om han inte kunde stå för det han tipsar om. Bilen gick igenom ombesiktningen, och jag kommer att vända mig till SEG:s igen, om det behövs förstås, och behöver någon av er ett företag inom bilreparation i Skänninge med omnejd så ska ni såklart vända er till SEG:s!