Veckostädning och bilstädning

Visst det kanske inte är riktigt lika viktigt att ha det rent i bilen som det är att ha det rent inomhus i lägenheter eller som vi bor i i villan men det är ändå ganska avgörandet. Det är viktigt att hålla efter sitt fordon åtminstone lite så att det inte är helt dammigt inuti och sen helt täckt med lera och smutsig utanpå.

Det är inte lika viktigt att städa och dammsuga bilen lika ofta som det är med den vanliga veckostädningen som utförs av Städprofilen Helsingborg. Dock är det fortfarande viktigt att göra det. Eller det räcker med att se till att den vanliga veckostädningen blir gjort ordentligt. Att få en ren och fräsch bil gör mycket eftersom det gör att man slipper smutsen i bilen. Och personligen tycker jag att det är skönt att veta att det är åtminstone hyfsat fräscht i bilen när jag ska skjutsa andra eller när de bara ska se bilen, istället för att den ska vara helt sliten.

Städprofilen Helsingborg är en firma som erbjuder veckostädning för privata hem och som jag har tagit hjälp av flera gånger för att städa här hemma. Dock har jag inte tagit hjälp av dem med städning av bilen för det är inte en av deras tjänster, men om de erbjöd det så skulle jag nog vilja få hjälp med dammsugning och damning i bilen också utöver den vanliga veckostädningen.

Related Posts