Undra om jag hade trivts i att jobba med gallring?

Har varit och sett på när de gallrar i skog och mark en gång, men det var för väldigt länge sedan. Det var när jag var ung och skulle börja i gymnasiet, där innan när jag funderade på om jag själv skulle börja jobba som skogsarbetare. Så var på ett gymnasium som lär ut gallring i Borås och fick se hur de gjorde. Tyckte att det såg väldigt häftigt ut. Framförallt de stora maskinerna och fordonen som de använder sig av. Trots det, gallring och coola fordon, kände jag snabbt att det inte var något för mig. Att jobba på Vimle Alltjänst skulle aldrig fungera för mig i längden.

Nu det senaste har det dock blivit så att jag har tagit hjälp av Vimle Alltjänst. För jag ärvde stora delar mark från min farfar när han gick bort i cancer för två år sedan. Och skogen hade tagits omhand på länge så jag ringde till Vimle Alltjänst och fick dem att skicka ut några av sina skogsarbetare i skogen i Borås för lite gallring. Vet inte om några av dem var sådana som gått på det gymnasiet som jag var och kollade på, det kanske de hade gjort, vem vet.

En av sakerna som fick mig att fundera över att börja läsa till och jobba som skogsarbetare från första början var för att jag kände att gallring verkade intressant, hade sett videos på det tidigare. Sen att vara utomhus och jobba hela dagarna kändes inte direkt fel det heller. Det är klart att det nog inte är så kul att vara ute och jobba om det regnar, men tyckte det lät mer spännande än att sitta instängd på ett kontor hela dagarna. Också hade de häftiga fordon och skogsmaskiner.

Related Posts