Truckutbildning för att kunna jobba på lager

För att kunna få jobb på ett lager så är det i stort sett ett måste att ha gått en truckutbildning. Visste inte om det tidigare. Trodde att det bara var att gå och få jobb där, som det är inom vården, eftersom de har brist på folk och det är något som passar bra för ungdomar utan tidigare erfarenhet. Men tydligen gäller inte det på alla ställen, utan på vissa så behöver man faktiskt ha truckkort och ha en truckutbildning bakom sig, inte bara för att få jobbet utan ens för att söka.

Vet att de på GA Utbildningsservice här i Helsingborg håller i truckutbildningar så det är väl inte så krångligt att skaffa truckkort egentligen. Kan väl bara gå till dem och gå en utbildning, läsa kurserna och få kortet. Sen är den enda oron om jag inte skulle gå jobb på ett lager här i Helsingborg ändå och att jag då har lagt massa pengar på att gå en utbildning som jag inte kommer att ha någon nytta av. För det är inte så värst mycket annat som jag kan använda den till sedan.

Men det är klart att även om jag inte börjar jobba på ett lager just nu utan får jobb någon annanstans så kanske jag någon gång i framtiden vill göra det och att då redan har gått en truckutbildning i Helsingborg är inte helt fel. Får väl ta och ringa de på GA Utbildningsservice nu och boka in mig på deras nästa kursstart. Önska mig lycka till!

Related Posts