Tog del av rekond för första gången

Lämnade in bilen för rekond nu i helgen för första gången och den blev verkligen ren. Trodde inte att det skulle göra så stor skillnad, det är därför jag skjutit upp det så länge, men nu i efterhand så inser jag att jag borde ha gjort det för länge sedan. Nu ser bilen nästan ut som ny och då är den ändå från 2006. Så det säger inte lite.

Verkstaden som jag var på var Bilvårdshallen Dalarna här i Smedjebacken. Kändes bra att ta dem för att de var så nära och slippa åka iväg någon annanstans och krångla. Och jag vet inte ens vad det finns för andra bilverkstäder här omkring, för brukar inte vara på några, men tänker att det nog är ganska bra med Bilvårdshallen Dalarna ändå. Jag är ju väldigt nöjd med den hjälp som jag fick av dem nu, så tror faktiskt att jag kommer att gå tillbaka till dem om jag behöver hjälp med rekond igen. För annars kommer jag nog inte att komma någonstans, så såhär kan det inte fortsätta.

Jag valde faktiskt att göra en komplett rekond. Pratade med den på bilverkstaden i Smedjebacken vad de tyckte var bäst. Och medan jag först hade tänkt att bara tvätta och polera utsidan av bilen så lyckades de övertyga mig om att även göra rekond inuti bilen för att se till att den blir precis så som de vill ha den.

Related Posts