Punka på sommaren

Nämn en person som inte uppskattar att cruisa genom landskapet en härlig sommardag. Alla älskar att ta bilen till en fin avlägsen strand utmed kusten, kanske till en skogsglänta för att avnjuta en picknick eller landsvägarna till familjen för att avnjuta en grillkväll tillsammans med dem. Jag älskar sommaren och att köra bil på de vackra vägarna under den turkosa himlen med de gröna friska träden vars löv får vindens ljus att susa vilket reser håren på underarmarna. Jag och min flickvän åkte på en av dessa vackra vägar nu i helgen, vi tog min sommarbil, den som jag köpte förra året för att bara ha under sommaren. Vi gled fram genom landskapet och plötsligt small det, det var ena hjulet som fick punktering av någon konstig anledning. Som tur var så var vi inte mitt ute i ingenstans. Vi hade precis kört förbi Laholm och ringde en bilverkstad där som jag tidigare har varit i kontakt med. Deras bilverkstad i Båstad heter Enox Bilservice och erbjuder bilservice för alla olika typer av bilar. De är väldigt duktiga och har bred erfarenhet av bilar. Jag kontaktade dem och sa att vi hade fått punktering och vart vi stod, tio minuter senare var de på plats med en bärgningsbil som vi tog tillsammans till deras bilverkstad. De bytte hjul och monterade på ett nytt hjul av samma kaliber. Jag bytte framhjulen på bilen förra året eftersom de var så slitna, bakhjulen var så slitna, därför som ett gick sönder nu. Därför bytte jag båda bakhjulen när jag ändå var på plats hos Enox Bilservice. De gjorde däckbytet mycket effektivt och 40 minuter efter att vi hade ringt på bärgning så var vi på väg från Enox bilverkstad till Laholm igen. Det är inte många bilverkstäder där det hade varit möjligt, vår tur fortsatte och vi fick en riktigt mysig dag trots den lilla olyckan mellan Båstad och Laholm.

Related Posts