Lastbilsdemontering i Uppsala

Jag heter Ronny och driver ett företag som heter Åkarna i Öst. Som namnet kan antyda är vi ett transport- och logistikföretag som hör hemma främst i Uppsala, men givetvis åker vi långväga för att frakta både ditten och datten. Vi har en fordonspark bestående av 10 stycken tunga lastbilar med släp, varav tre av dem har sett bättre dagar. Jag insåg för ett tag sen att dessa måste tas ur bruk, och det gjorde vi givetvis och har under tiden leasat tre ersättningslastbilar eftersom dessa var mina och inte mina chaufförers egna fordon. För den som inte är insatt kan det kanske vara ett mysterium vad man gör med en lastbil när den inte längre är bruklig. Man utför en lastbilsdemontering, som betyder att lastbilen renoveras och rekonditioneras på allra bästa sätt, innan man tar dem vidare till annan försäljning. Man tar om hand om vätskor, oljor och allt sköts givetvis på ett miljöanpassat sätt. Man kan sälja vidare motorer, lastväxlar och växellådor på detta viset, till exempel.

Detta var precis vad som behövde göras med mina lastbilar. Jag vände mig till det enda företaget som jag med hundra procent säkerhet visste vad de gjorde – My & Perra Frakt AB. De har sysslat med lastbilsdemontering i Uppsala under många år, i alla år som jag varit verksam i åtminstone. Vi har haft flera samarbeten tidigare, och de har alltid haft ett hundraprocentigt kundfokus.

Related Posts