Krockar och bilbärgning

Har aldrig ens tänkt tanken på att jag skulle kunna behöva hjälp med bilbärgning. Inte förrän nu i helgen. Hur pinsamt det än är så lyckades jag köra ner i diket på en mindre väg i skogen. Det är ju inte halt och inte någon vidare kurvig väg heller. Jag har musiken högt, som vanligt, och satt och sjöng. Och jag brukar bli lite disträ när jag sjunger, men nu blev jag ännu mer. För helt plötsligt insåg jag att jag faktiskt körde bil och i samma sekund inser jag att jag inte kommer att hinna svänga i kurvan och störtar ner i diket.

Det hela gick både snabbt och långsamt. Som att halva tiden var i slowmotion och andra halvan gick väldigt snabbt. Jag klarade mig och bilen fick bara några mindre skador också. Men den gick inte att få upp ur diket utan jag fick ringa efter JJs Bilbärgning AB. Men det kändes så pinsamt. Jag menar jag hade inte ens behövs väja för ett rådjur eller något, det var bara det att jag glömde bort att jag körde bil.

Pratade lite med de från JJs Bilbärgning AB och de sa att det är väldigt många som kör automatväxlade bilar som åker av vägen av just den anledningen. Att de hade fått hjälpa många upp ur diket för att de tappat koncentrationen och därmed åkte ner i diket istället. Som tur var för mig nu så var det ju inget stort dike, utan blev mest som att jag körde ut på ett fält. Vilket var otroligt tur, annars hade bilbärgning inte varit tillräckligt. Då hade det behövs en ambulans också.

Related Posts