Hitta ett lämpligt fordon för flytt

Jag har i helgen planerat att flytta och har inte kunnat hitta ett lämpligt fordon för att kunna transportera mina möbler. Det är ändå en hel del som ska flytta med, jag har lite svårigheter att kunna slänga saker så det flesta hänger med. Jag ska ta kontakt med ett företag som erbjuder tjänster inom transport hade jag tänkt. Det kan ha stora fördelar att kunna anlita ett sådant företag för att kunna slippa tänka på att hyra ut ett fordon som passar.

Det är nu inte så långt tid kvar tills helgen och det börjar bli lite ont om tid, men jag har hört talas om ett företag som heter Myra Trans HB som ska vara väldigt flexibla. De erbjuder förutom tjänster även hushållstjänster, vilket skulle kunna vara en bra tjänst att anlita till också i samband med en flytt. Jag ska nog ringa de när jag har lunchrast för att se om de kan hjälpa mig med att både transportera och hjälpa till mig lite i hushållet.

Det känns smidigt och bekvämt att kunna anlita ett företag som kan hjälpa till med båda sakerna, då känns det verkligen som att man kommer igång. Jag kan ha lite svårigheter med att komma igång när jag flyttar och kan å mer än gärna bara slappa, men denna gången så ska jag verkligen ta tag i allt hade jag tänkt.

Related Posts