Gokart för alla

Idag är en helt underbar dag. Jag skall åka Gokart i Mora. Jobbet har bjudit på en så kallad kick-off där vi bland annat skall köra företagsmästerskapen i gokart. Det skall bli riktigt, riktigt roligt. Enda nackdelen är att man inte får dricka en droppe alkohol innan man kör 🙁

Jag ser framför mig hur jag virvlar runt på banan likt Ronnie Pettersson och tar varenda kurva på rätt sätt. Den enda gången mina arbetskamrater ser mig skall vara i starten och då skall de endast se bakdelen av min bil. Jag går upp på curbsen och sneddar i de olika chikanerna, gör en snygg omkörning genom att bromsa senare än min motståndare osv. 

Så här skulle det kunna se ut, men verkligheten är en helt annan. Jag är livrädd, hatar Gokart, Gillar inte att tävla och dessutom är jag helt hundra på att jag kommer att göra bort mig. Förmodligen genom att köra ut bland däcken och krascha bilen. 😀 Den som lever efter denna dagen får se men en sak är jag säker på. Jag kommer inte att vinna!

Related Posts