Garage, trädgårdsland och byggfirmor

Måste säga att jag är otroligt nöjd med vårt nya garage. Trodde inte att det skulle vara så bra som det är. Men det märks verkligen nu när det börjar bli frost och kallt ute om mornarna, att man slipper skrapa rutorna på morgonen. Det är hur skönt som helst. Ångrar inte för en sekund att vi anlitade CA Energi & Miljöteknik AB för att bygga det där garaget och skulle definitivt göra det igen om jag fick möjligheten.

Vi diskuterade ganska mycket kring det här med att anlitaen byggfirma och vilken vi skulle välja. Men sen när vi väl kom fram till att vi skulle ta en i Linköping så var valet ganska självklart. Då blev det självklart CA Energi & Miljöteknik AB. Och jag kan ju erkänna, i alla fall er läsare, att min sambo hade rätt. Att det här med att ha ett garage är fantastiskt bra. Oklart om jag kommer att erkänna det för honom dock, haha.

Men eftersom han fick sitt garage så tänker jag att jag kanske skulle kunna få chansen att göra ett nytt trädgårdsland då. Jag menar för att underlätta så skulle vi kunna ta hjälp från samma byggfirma igen, som vi nu vet är bra, och det skulle inte vara alltför jobbigt. Nej, det här med att anlita byggfirmor är faktiskt ganska smärtfritt. Så det är väl det som är planen, att jag ska se till att ta hjälp av deras hantverkare där nu snarare än att hitta på att göra så värst mycket annat.

Related Posts