Garage och byggföretag

Att ha någonstans där man kan förvara sin bil är otroligt viktigt. Jag har själv varit mycket för det här med att ha ett garage där man kan ställe in bilen. Sambon ville ha ett garage där han kunde förvara sina verktyg och andra prylar. Vi kontaktade Nordisk Bygg och Industridesign AB byggföretag i Vellinge som kom hem till oss och hjälpte oss att bygga ett garage. Och de första dagarna så hade jag bilen där inne, vilket var väldigt bra. Men sen hade sambon helt plötsligt köpt hem en stor motorsåg som tydligen inte fick plats någon annanstans än i garaget och då blev det helt enkelt så att jag inte kunde ställa in bilen där just då. Men jag tänkte inte låta honom hålla med sina prylar, tänkte jag, för det var inte därför jag betalat dyra pengar till ett byggföretag för att han skulle använda det som förråd.

Men allteftersom dagarna gick så blev det allt mer saker inne i garaget och nu finns det inte en chans att jag kan köra in bilen där. Vet inte varifrån han fick tag på alla sakerna, om det är nyköpt eller vart han förvarade dem innan. Men jag får väl erkänna att han vann den här rundan nu då. Vill fortfarande ha något som skydd över bilen men kanske kan ringa hit Nordisk Bygg och Industridesign AB igen och se om de kan bygga ett sådant där tak bara. De har ju ganska många anställda där på byggföretaget i Vellinge så kanske kan de få gjort det en dag när sambon är på jobbet så att det står klart när de kommer hem.

Related Posts