Den bästa bilverkstaden i Gävle

Alla som äger eller har ägt en bil vet hur mycket jobb det kan komma med den. Den ska servas, besiktigas, repareras i tid och tid, skatter, bensin och parkering. Mycket man ska tänka på för att bilen ska rulla, så att säga, men det är ju ändå oftast värt det. Jag har under min levnadstid ägt ett antal olika bilar, delvis som ett intresse men också för att nöden har krävt det. Jag har också bott i Gävle under hela mitt liv, och har varit kund på ett antal olika bilverkstäder. Därför vet jag verkligen vad jag pratar om när jag säger att jag har hittat en riktigt bra bilverkstad i Gävle – Assafs Bilverkstad. Den är ganska ny och därför var det inte så länge sen jag hittade just den här verkstaden. 

Vad har jag då att säga om dem? I princip endast goda ord har jag att säga om Assafs Bilverkstad, som tog sig an min bil och dess problem med öppna armar. Efter en snabb kontroll kunde de kontrollera vad problemet var. Det tog inte lång stund därefter innan problemet var fixat. Jag kände mig evigt tacksam eftersom jag hade tänkt att det skulle kosta skjortan, men jag kom över ett riktigt fördelaktigt pris som jag är evigt tacksam för!

Related Posts