Dålig bilkörning eller dåliga trafikanter

Jag skulle absolut inte kalla mig själv för en dålig förare. Skulle nog snarare säga att jag har lite mycket otur i trafiken bara. Det är trafiken och de andra som gör fel, inte jag. Ändå är det bara min bil som lyckas få repor i lackeringen. Det har hänt några gånger när jag har parkerat, har dragit emot några buskar och en vägg lite för hårt och snävt en gång. Men det är faktiskt inte så lätt att parkera. Sen kanske jag kör lite för fort också, för har nästan gjort sönder stötdämparna en gång. Det var en grusväg som hade lite många gropar, förstår inte varför de inte fixar det. Jag menar jag ska väl inte behöva krypköra bara för att de inte har lagat hålen och groparna i vägen.

Har haft inne bilen på lackeringAutolack i Gävle AB tre gånger hittills. Sen att det inte är under flera år utan att det bara är för i år. Andra kanske också får repor i lacken bara att de inte orkar lämna in bilen. Men jag tycker det ser så fult ut att ha massa repor och skador på bilen, så då föredrar jag att göra en ordentlig lackering istället.

Har pratat med de på Autolack i Gävle AB och efter alla reparationer och lackeringsarbeten som jag har lämnat in bilen på så får jag rabatt nu. Priserna blir lite lägre för mig, så det lönar sig helt enkelt att vara oförsiktig.

Related Posts