Dags för bilvård eller strunta i det?

Att vara bilägare innebär att behöva lägga tid på att ta hand om sin bil också. Det innebär bilvård för att se till att bilen håller sig ren och ser så ny ut som möjligt. Vissa lägger mycket tid på att ta hand om sina bilar medan det finns de som inte bryr sig alls och som bara lämnar in bilen på bilvård på en bilverkstad någon gång om året för att få den tvättad och servad.

Själv tillhör jag kategori två och de som inte gör så mycket alls med sina bilar. Har lämnat in dem på No. 1 Bilvård i Mölndal två gånger på två år och det är den enda tvätten som jag har gjort på dem. Men jag tycker ändå inte att de är så fruktansvärt smutsiga utan att det ser ganska bra ut ändå. Har fått hör att jag borde göra rekond för bilen, för att den är alldeles för matt i lacken men jag tyckert inte att det är så farligt. Eller det bli i alla fall inte att jag tänker så mycket på det utan snarare att jag lägger tid på andra saker.

Bilen är helt enkelt ingen prioritet för mig och därför inte heller att lämna in den på bilvård hos No. 1 Bilvård. Antar att jag skulle kunna tvätta den själv emellanåt men det kräver ännu mer engagemang och så mycket bryr jag mig inte om hur bilen ser ut. Huvudsaken är att den fungerar och tar mig dit jag ska, sen spelar det ingen större roll hur den ser ut när jag kommer dit.

Related Posts