Byggföretag, garage och hallar

Det var inte alltför länge sedan som vi tog hjälp med att bygga ett garage hemma och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Tänkte först att vi skulle ta och anlita samma byggföretag igen men tydligen var de fullbokade ända fram till i vår. Och så länge vill vi absolut inte vänta nu. Det vi vill göra nu är att göra om i hallen, för det har vi inte gjort på många år. Och det gör väldigt mycket att ha en snygg hall som sätter standarden för resten av hemmet för gästerna.

Det får nog bli så att vi tar hjälp av Irenell & Co AB nu istället, och det blir nog bra det också. Pratade om det här med byggföretag på jobbet och de kom med rekommendationen att jag skulle se till att ta hjälp av just Irenell & Co AB för att de gjort det och att de var väldigt nöjda. Så det känns ju bra det i alla fall. Ska inte göra någon enorm renovering men det är ändå lite som behöver göras. Ska riva ner en del av väggen för att få mer utrymme och sen vill jag tapetsera och måla om allting i en annan mer modern tappning. Tänker att det kan vara snyggt med tapet i något svartvitt och lite ovanligt mönster. Får se om jag hittar något snyggt. De på Irenell & Co AB kanske har några bra tips på det också.

Om inte annat så är det i alla fall bra att sen veta om två olika byggföretag så att om den ena inte finns tillgänglig så kanske den andra är det.
Så finns det alltid några hantverkare att vända sig till om vi behöver fixa med garaget till bilen, hallen eller något annat i hemmet. Det är ju alltid något som behöver göras.

Related Posts