Byggfirman som byggde garaget vi inte använder

Att ha ett garage på vintern är nästan lite av ett måste. Det här med att faktiskt kunna ha bilen i ett varmt garage så att den är varm när man sätter sig i den och det allra bästa, att man slipper skrapa rutorna. Annars måste man gå upp tio minuter tidigare hela vintern eller helt enkelt komma försent varje dag för att man måste skrapa rutorna fria från den ständiga frosten.

Vi har ett garage hemma som vi dock inte använder för bilen. Vi fick hjälp av en byggfirma i centrala Lund, L. Kristenssons Byggnadstjänst AB, att bygga det för tre år sen nu men har inte haft bilen i den mer än den första veckan. Sedan förvandlades det till ett förråd istället där vi ställer in cyklar och mannen ställer in alla sina verktyg och maskiner. Och så har vi en gammal roddmaskin som blivit inställd där också. Så så mycket för att låta en byggfirma bygga ett garage att ställa bilen i. Och varför låta de på L. Kristenssons Byggnadstjänst AB göra det så varmt heller, om vi ändå inte använder det till något vettigt. Vet inte.

Men nu känner jag att det får vara slut på det här. Blir väldigt mycket bättre om vi faktiskt kan se till att ställa in bilen där under hösten och vintern. Så att pengarna vi gett till byggfirman i Lund inte har varit förgäves. Det blir bara att komma på vad vi ska göra med alla de andra sakerna som vi har stående där inne nu.

Related Posts