Boka tid för bilrekond i Kristinehamn

Okej, jag har inte världens nyaste bil men jag skulle ändå gärna vilja att den var lite renare. Tänker att om den är ren och fräsch och jag byter ut fäljarna så borde det göra ganska mycket. Har inte råd att byta ut den och tycker att den fungerar väldigt bra, men vill bara fräscha upp den lite. Råden jag har fått när jag pratade med kollegorna om det var bilrekond hos Xclusive Detailing AB. Flera av dem hade själva haft sina bilar inne på bilrekond i Kristinehamn och var otroligt nöjda med resultaten. De hade emellertid bara gjort rent utsidan av bilen och jag tänker att jag nog vill göra rekond på insidan också. Inte för att det är överdrivet smutsigt där, det är ganska rent, men för att fräscha upp det lite. Och för att kanske till och med få lite av den där nybilslukten så jag kan inbilla mig att jag sitter och kör i en ny Audi.

Xclusive Detailing AB verkstad har jag faktiskt varit på en gång tidigare, men då bara för felsökning. Tyckte att bilen lät konstigt, den tjöt vid skarpa inbromsningar så de fick kolla igenom den. Det var tydligen rost på bromsklosarna, så väldigt tur att jag kollade upp det och att de fixade det. För det var verkligen en risk. Enda nackdelen med bilrekond är att det är ganska kostsamt, men det blir ändå värt det med tanke på skillnaden det gör i utseende och känslan för bilen.

Related Posts