Bilvård för att göra bilen redo för examensbal

Jag ska inte påstå att jag är någon bilexpert. Jag har aldrig varit särskilt bra på att ha hand om bilar, utan brukar alltid se till att få professionell hjälp istället. Det senaste har jag därför lämnat in bilen till Way2wash AB så fort jag har behövt ta hjälp med något. Främst anledningen till att jag väljer dem framför någon annan bilverkstad är för att jag även får bilservice där, så nu är det enkelt bilvård i Mölnlycke som gäller.

Bilen känns alltid så mycket renare när jag får tillbaka den efter professionellt utförd bilvård istället för när jag försöker att fixa det på egen hand. Därför har jag under de senaste åren valt att se till att nästan alltid lämna in bilen till Way2wash AB istället för att tvätta den på egen hand. Nu sista gången så unnade jag mig även rekond, som en liten bonus utöver den vanliga bilvården, och bilen blev verkligen som ny. Det var roligt och lite av ett måste eftersom den hade börjat bli ganska skiten inte bara på utsidan utan även på insidan. Och jag skulle köra några vänners barn till sin examensbal och kände att det nog var lite mer passande om bilen var ordentligt ren istället för att den inte skulle vara det alls.

Related Posts