Bilen kom inte igenom besiktningen

Jag har i förra veckan varit hos bilprovningen och min bil kom inte igenom. Jag trodde verkligen att jag skulle komma igenom, då jag inte har märkt några konstigheter. Jag är inte alls kunnig inom bilar och vet därför inte vad som är felet heller så jag ska leta upp en bilverkstad som kan hjälpa mig med att utföra lite bilservice.

En verkstad som befinner sig i min närhet är Bagdad Auto AB, jag har hört mycket positivt om dem. Jag tänkte kolla om de har en ledig tid under veckan, men nu när det är sommar så brukar det vara lite svårt. Men det är väl fyra veckor som man har tid på sig för att man ska kunna åtgärda det som är fel så jag borde nog få en tid.

Jag har inte haft denna bil så länge, ungefär i ett år och nu kommer den inte ens igenom. Det är ibland väldigt frustrerande när sådant händer, men vad ska man göra. Jag måste ju också tänka på att jag vill köra säkert med min bil och det gör jag ju inte för annars skulle den ju kommit igenom. Jag tror de sa att det inte är en så jättestor sak, men att det är något som gör att de inte kan ge bilen ett godkänt så det påverkar ju säkerheten, eller jag tror det i alla fall.

Related Posts